NadpisPioneer Investments představuje první klíčové posily v novém centru pro rozvíjející se trhy v Londýně | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NadpisPioneer Investments představuje první klíčové posily v novém centru pro rozvíjející se trhy v Londýně


Skupina Pioneer Investments oznámila jmenování dvou investičních profesionálů s rozsáhlými zkušenostmi jako významný úvodní krok k vytvoření silného investičního centra pro rozvíjející se trhy v Londýně. Prvními členy nového týmu se stali Sean Taylor ve funkci vedoucího pro akcie globálních rozvíjejících se trhů a Fabiana Fedeli na pozici senior portfolio manažera pro asijské akcie.

Skupina Pioneer Investments oznámila jmenování dvou investičních profesionálů s rozsáhlými zkušenostmi jako významný úvodní krok k vytvoření silného investičního centra pro rozvíjející se trhy v Londýně. Prvními členy nového týmu se stali Sean Taylor ve funkci vedoucího pro akcie globálních rozvíjejících se trhů a Fabiana Fedeli na pozici senior portfolio manažera pro asijské akcie.

Giordano Lombardo, CIO Pioneer Investments, k tomu uvedl: „Jako součást našeho nového plánu pro organický růst jsme přijali strategickou výzvu vytvořit přední fullservisové centrum pro investice na rozvíjejících se trzích. Proto nyní sestavujeme tým špičkových talentovaných profesionálů, kteří nám a našim klientům pomohou využít atraktivních příležitostí a dosáhnout vynikající kvality v oblasti investičních služeb.“

Roman Pospíšil, generální ředitel Pioneer Investments ČR a SR dodává: „Jsem velmi rád, že k již tak silnému týmu se skvělými výsledky přicházejí absolutní špičky v této oblasti, což pochopitelně ještě umocňuje investiční sílu a potenciál naší sekce pro rozvíjející se trhy.“

Sean Taylor povede tým pro akcie globálních rozvíjejících se trhů. Sean má za sebou více než 18 let zkušeností s řízením akciových fondů zaměřených na rozvíjející se trhy. Znalosti nasbírané v Asii, východní Evropě a na Blízkém východě mu umožňují komplexní pohled na globální, lokální i sektorovou problematiku investování. Před příchodem do Pioneer Investments působil na pozici investičního ředitele GAM, kde byl zodpovědný za řízení fondů rozvíjejících se trhů a tzv. frontier markets. Ještě předtím stál v čele týmu pro globální akcie u Societe Generale Asset Management UK, kde měl na starosti řízení aktiv zaměřených na rozvíjející se trhy v celkové výši 4 miliardy liber. Sean má za sebou úspěšnou dráhu experta napříč řadou produktů zaměřených na rozvíjející se trhy, získal několik ocenění a vyznamenání. Odpovědný bude Mauru Rattovi, řediteli pro rozvíjející se trhy.

Fabiana Fedeli získává klíčovou roli v týmu pro asijské akcie. Fabiana se připojila ke skupině Pioneer Investments z Occam Asset Management LLP, kde se jako partnerka a manažerka fondu podílela na řízení fondu zaměřeného na Asii (s výjimkou Japonska). S sebou přináší cenné zkušenosti investiční expertky a hlubokou znalost asijských trhů. Před příchodem do Occam Fabiana pracovala na seniorské pozici výzkumného analytika v Indus Capital Partners. V průběhu své dvanáctileté kariéry aktivně investovala a analyzovala široké spektrum podniků a odvětví tohoto regionu, má rozsáhlé zkušenosti s investováním pomocí tzv. long i short strategií. Svoji kariéru odstartovala v ING Barings jako výzkumný analytik akcií obchodovaných v Tokiu a New Yorku. Fabiana bude odpovědná Angelu Corbettovi, řediteli pro asijské akcie.

Skupina Pioneer Investments rozvíjí v roli zkušeného a aktivního správce aktiv své zkušenosti a odborné znalosti v oblasti rozvíjejících se trhů a v současné době v této kategorii aktiv spravuje zhruba 7 miliard eur. V průběhu příštích měsíců bude společnost pokračovat v získávání dalších talentovaných a zkušených jednotlivců a v rozvoji nových strategií, které dále podpoří investiční schopnosti skupiny v tomto regionu. Jeden z nejzkušenějších expertů Pioneer Investments, dřívější ředitel investic pro Evropu a Asii – Mauro Ratto, se nyní bude v roli ředitele pro rozvíjející trhy plně soustředit na vedení londýnského investičního centra se zodpovědností za akciové i dluhopisové strategie.

Další podrobnosti ohledně nového týmu budou následovat.








Kontakt:

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 11. 11. 2011 9:31
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.