Blíží se spuštění nového tanečního projektu! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Blíží se spuštění nového tanečního projektu!


Již tento pátek 11.11.2011 v 11 hodin a 11 minut bude oficiálně zahájen největší taneční informační projekt DANCEREPORT.CZ. Jedná se o spuštění jedinečného webu s taneční tématikou, díky kterému se uživatelé snáze dostanou k informacím o zajímavostech a novinkách ze světa tance.

Součástí webového portálu budou tipy na soutěže, worshopy, reporty ze soutěží, zajímavá videa, ale také support organizátorů battlů. V rámci projektu portálu DANCEREPORT.CZ budou organizátoři schopni také pomoci s propagací – vytvoření grafiky i produkční činnost. Mohou také zajistit přípravu nejrůznějších druhů videí, s upoutávkami na soutěže, natáčení jednotlivých battlů, příprava originálních sestřihů.

Cílem celého projektu je podpoření taneční scény v České republice. Stojí za ním lidé, kteří se sami věnují tanci a rozhodli se rozšířit povědomí veřejnosti o taneční scéně. Stejně tak chtějí podpořit komunikaci mezi jednotlivými tanečními skupinami a tím sdílet novinky, zajímavosti a příležitosti pro tanečníky.

Součástí webového portálu DANCEREPORT.CZ budou také rozhovory s tanečníky, tématické články o stylech či pozvánky na taneční akce.








Kontakt:

Jana Leitnerová
PR zastoupení
leitner.jana@gmail.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 9. 11. 2011 10:30
Kategorie: Sport
Název zdroje: DanceReport (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Portál pro zájemce o taneční scénu.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.