Tomáš Zdechovský, europoslanec | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Tomáš Zdechovský, europoslanec

Poslední vydané tiskové zprávy

Polsko už rok nelegálně těží uhlí v dole Turów

Turów - V sobotu 1. května uplyne rok od zahájení nelegální těžby v polském uhelném dole Turów, který se rozpíná až k českým a německým hranicím. Prodloužení doby těžby do roku 2044 a rozšíření dolu zásadně ohrožuje zdroje pitné vody pro české občany v Libereckém kraji. Skupina 38 europoslanců se ve společném dopise obrátila na místopředsedu Evropské komise Timmermanse a komisaře pro životní prostředí a rybolov Sinkevičiuse, aby začali proti Polsku podnikat efektivní kroky.

Účetní uzávěrka Komisi podmíněna ukončením střetu zájmů v ČR

Evropský parlament uděluje účetní uzávěrku Komisi s podmínkou ukončení střetu zájmů v České republice a vyjasnění zemědělských dotací pro Agrofert, včetně přímých plateb.

Spusťme podmínku právního státu EU kvůli Andreji Babišovi

Poslanecký klub Evropské lidové strany v Evropském parlamentu požaduje zahájení historicky prvního přezkumu dodržování podmínek EU na ochranu rozpočtu Unie českou vládou. Evropská unie nemůže dále vyplácet Česku fondy. Důvodem je zásadní verdikt konečné auditní zprávy o střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše, kterou Komise publikovala v pátek.

Europoslanci se obrátili na Evropskou komisi, aby se zabývala finančními problémy vlastníka ostravských oceláren

Brusel – Čeští europoslanci Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), Evžen Tošenovský (ODS) a europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM) se rozhodli po nečekaném zjištění závažných finančních problémů zahraničního vlastníka hutní společnost Liberty Ostrava písemně obrátit na Evropskou komisi.

Europoslanec Zdechovský s řeporyjským starostou Novotným chtějí ovládnout Trikolóru. Je čas dostat hnutí do sněmovny, hlásají

Praha - Po nedávném oznámení odchodu Václava Klause mladší z pozice předsedy hnutí Trikolóra se nad dalším fungováním politického subjektu vznášel otazník. Ne však na dlouho, šest měsíců před parlamentními volbami se do boje o předsednický post překvapivě hlásí europoslanec Tomáš Zdechovský. Za prvního místopředsedu hnutí chce vyvrhela ODS Pavla Novotného.

Poslední tiskové konference

Představení chytré pomůcky k rehabilitaci, elektronické kostky IMU Rubik’s Futuro
19. 6. 2019 10:00 | Pasáž ČTK, Opletalova 5, Praha 1 více

ŽELIVKA: budoucnost nádrže a jejího okolí