PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

PARCO Consulting s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Whalebone Home Office Security pokrývá bezpečnost domácích Wi-Fi

Společnost Whalebone, přední poskytovatel ochrany firemních zařízení a dat na síťové úrovni, oznámila uvedení aplikace Home Office Security pro organizace a firemní klienty, kteří chtějí zabezpečit svá data při práci zaměstnanců na mimofiremních Wi-Fi sítích.

Mezinárodní cena GOLDEN BLOT ocení hrdiny boje s koronavirem

Nadační fond ve spolupráci s občanským sdružením GOLDEN BLOT představuje projekt Mezinárodní ceny GOLDEN BLOT, která bude udílena jako prestižní poděkování pro vybrané osobnosti z řady profesí, od zdravotníků, občanských a společenských složek, až po veřejné činitele, kteří se mimořádně vyznamenali v boji s nemocí Covid-19.

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stane Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit.

Y Soft slaví 20 let inovací na trhu

Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes zahájila oslavy 20. výročí založení firmy spuštěním speciální webové stránky k připomenutí historie společnosti. Y Soft založili v roce 2000 dva studenti. Současný výkonný ředitel Václav Muchna a Martin de Martini, nynější CIO. Společnost je jedním z předních světových poskytovatelů správy tiskových služeb.

YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print

Služby správy tisku YSoft SAFEQ Cloud ™ (YSoft SAFEQ CloudPro™ and YSoft SAFEQ Breeze™) jsou plně integrovány s nástrojem Universal Print společnosti Microsoft. Oznámil to dnes přední poskytovatel firemních workflow řešení - technologická společnost Y Soft. Plná integrace se týká i nástroje YSoft SAFEQ, který je firmám poskytován v podobě on-premise.

Poslední tiskové konference