PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

PARCO Consulting s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stane Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit.

Y Soft slaví 20 let inovací na trhu

Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes zahájila oslavy 20. výročí založení firmy spuštěním speciální webové stránky k připomenutí historie společnosti. Y Soft založili v roce 2000 dva studenti. Současný výkonný ředitel Václav Muchna a Martin de Martini, nynější CIO. Společnost je jedním z předních světových poskytovatelů správy tiskových služeb.

YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print

Služby správy tisku YSoft SAFEQ Cloud ™ (YSoft SAFEQ CloudPro™ and YSoft SAFEQ Breeze™) jsou plně integrovány s nástrojem Universal Print společnosti Microsoft. Oznámil to dnes přední poskytovatel firemních workflow řešení - technologická společnost Y Soft. Plná integrace se týká i nástroje YSoft SAFEQ, který je firmám poskytován v podobě on-premise.

YSoft OMNI okamžitě a bezpečně připojí tiskárnu ke službě Universal Print od Microsoft

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu produktů na bázi cloud/edge computingu s názvem YSoft OMNI Series™ , skládající se ze služeb YSoft OMNI Bridge ™ a YSoft OMNI Apps ™, z níž první uvedenou aplikací je YSoft OMNI UP365™, která společně s YSoft OMNI Bridge dokáže propojit jakoukoliv síťovou tiskárnu či multifunkční zařízení se službou Universal Print s nízkými náklady a bez potřeby implementace systému správy tisku.

YSoft SAFEQ Cloud: Y Soft představuje novou rodinu tiskových služeb na bázi cloudu

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu nástrojů pro řízení a správu tisku a poskytování hostované infrastruktury na bázi cloudu. Y Soft od nových služeb očekává snížení nákladů na IT zdroje při zachování dostatečně robustních tiskových nástrojů.

Poslední tiskové konference