PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

PARCO Consulting s.r.o.

Vydané tiskové zprávy

Mezinárodní cena GOLDEN BLOT ocení hrdiny boje s koronavirem

Nadační fond ve spolupráci s občanským sdružením GOLDEN BLOT představuje projekt Mezinárodní ceny GOLDEN BLOT, která bude udílena jako prestižní poděkování pro vybrané osobnosti z řady profesí, od zdravotníků, občanských a společenských složek, až po veřejné činitele, kteří se mimořádně vyznamenali v boji s nemocí Covid-19.

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stane Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit.

Y Soft slaví 20 let inovací na trhu

Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes zahájila oslavy 20. výročí založení firmy spuštěním speciální webové stránky k připomenutí historie společnosti. Y Soft založili v roce 2000 dva studenti. Současný výkonný ředitel Václav Muchna a Martin de Martini, nynější CIO. Společnost je jedním z předních světových poskytovatelů správy tiskových služeb.

YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print

Služby správy tisku YSoft SAFEQ Cloud ™ (YSoft SAFEQ CloudPro™ and YSoft SAFEQ Breeze™) jsou plně integrovány s nástrojem Universal Print společnosti Microsoft. Oznámil to dnes přední poskytovatel firemních workflow řešení - technologická společnost Y Soft. Plná integrace se týká i nástroje YSoft SAFEQ, který je firmám poskytován v podobě on-premise.

YSoft OMNI okamžitě a bezpečně připojí tiskárnu ke službě Universal Print od Microsoft

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu produktů na bázi cloud/edge computingu s názvem YSoft OMNI Series™ , skládající se ze služeb YSoft OMNI Bridge ™ a YSoft OMNI Apps ™, z níž první uvedenou aplikací je YSoft OMNI UP365™, která společně s YSoft OMNI Bridge dokáže propojit jakoukoliv síťovou tiskárnu či multifunkční zařízení se službou Universal Print s nízkými náklady a bez potřeby implementace systému správy tisku.

YSoft SAFEQ Cloud: Y Soft představuje novou rodinu tiskových služeb na bázi cloudu

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu nástrojů pro řízení a správu tisku a poskytování hostované infrastruktury na bázi cloudu. Y Soft od nových služeb očekává snížení nákladů na IT zdroje při zachování dostatečně robustních tiskových nástrojů.

Y Soft nově nabízí nástroj SafeQ s garancí přechodu do cloudu

Společnost Y Soft® Corporation, globální poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes představil Program garance cloudu, který zákazníkům zajišťuje jejich investice do tiskové infrastruktury při přechodu na cloud.

Pokračující růst Y Softu podpoří posílení managementu na strategických pozicích

Brno, Česká republika; Dallas, USA – 5. 11. 2019 – V návaznosti na zprávu o rekordních hospodářských výsledcích v posledním fiskálním období oznamuje společnost Y Soft® Corporation příchod dvou strategických posil TOP managementu. Posílením vedení Y Soft směřuje k dalšímu silnému obchodnímu růstu.

Malé a střední podniky upřednostňují správu tisku v cloudu s řešením Edge Computing

Brno, Česká republika a Dallas, USA - 3. září 2019 - Společnost Y Soft® Corporation dnes zveřejnila výsledky nezávislého celosvětového průzkumu, který zkoumal preference malých a středních podniků (SMB) v oblasti technologií cloudu a správy tisku založené na využití cloudových služeb.

5 hrozeb, na které si dát pozor při cestování autem v horku

Horké letní počasí se podepisuje každý rok na růstu počtu nehod se zraněním či smrtí. Rychlejší nástup únavy, snížená pozornost, ale i nedostatky materiálů a povrchu silnic stojí často za úmrtími na silnicích. EABS proto zveřejňuje tipy, na co si dát při letním cestování pozor:

Y Soft Ventures spouští investiční platformu Y Soft Ventures II a oznamuje první investici

Y Soft Ventures, venture kapitálová platforma spadající pod Y Soft® Corporation, dnes oznámila spuštění společnosti Y Soft Ventures II, jejímž prostřednictvím poskytne finanční podporu a mentoring B2B start-upům zaměřeným na oblast Internetu věcí (IoT) a jiného hardware, zejména pak na Industry 4.0, Smart City a Smart Office. Jde v pořadí o druhou investiční platformu od vzniku Y Soft Ventures v roce 2014.

Y Soft spouští YSoft Clerbo – HR nástroj pro komplexní správu procesu Pre- a Onboardingu

Společnost Y Soft Corporation, přední poskytovatel podnikových řešení pro chytré kanceláře, dnes oznámila spuštění služby YSoft Clerbo, která představuje komplexní řešení správy procesu před a po nástupu nových zaměstnanců do firmy. Nástroj pomůže organizacím ke zvýšení loajality nových zaměstnanců a jejich produktivity od začátku vstupu do firmy.